Nieuw seizoen van podcast OmniTalks over authentieke leiders

31 augustus, 2023

Onze podcast OmniTalks komt met een nieuw seizoen! In het vierde seizoen ‘OmniTalks: authentieke leiders’ kijken we naar de mens achter de business professional.

Werkzaam zijn op het allerhoogste niveau vraagt om gedrevenheid en resultaatgerichtheid. Wie zijn de professionals die zich uit volle overtuiging inzetten voor hun vakgebied? Aan de hand van drie favoriete muziekfragmenten, teksten of attributen praten we met deze business professionals over wie ze zijn en wat ze drijft. Wat motiveert hen om zich elke dag weer in te zetten voor hun vakgebied? Waarom hebben ze bepaalde keuzes gemaakt en hoe gaan ze om met de druk van hun publieke functie?

Wat is de podcast OmniTalks?

OmniTalks is een podcastreeks van Omnicom PR Group Nederland in samenwerking met New Business Radio, waarin we door middel van fragmenten en muziek onze gasten uit verschillende groepen van de samenleving, zoals de politiek, gezondheidszorg en het bedrijfsleven, beter leren kennen.

We spraken in seizoen één ‘OmniTalks: de Kamerkandidaten’ bijvoorbeeld met Kandidaat-Kamerlid in 2021 April Ranshuijsen (GroenLinks), die sinds haar jeugd een progressieve spierziekte heeft en daardoor een rolstoel gebruikt. Zij deelde in de podcast haar favoriete quote ‘Kracht komt niet voort uit fysieke vermogens, ze komt voort uit een ontembare wil’ van Gandhi.

In seizoen drie ‘OmniTalks: specialisten in de gezondheidszorg’ spraken we onder andere met Marion Koopmans, hoogleraar Virologie aan het Erasmus MC en onderdeel van het Outbreak Management Team tijdens de coronapandemie, over haar liefde voor kunst en de paralellen die zij ziet tussen kunst en wetenschap: het experimenteren, onderzoeken en het aankaarten van belangrijke thema’s, ook als dat schurend is, speelt bij beide een rol.  

Hoe kan je deelnemen?

Het nieuwe seizoen ‘OmniTalks: authentieke leiders’ zal worden uitgezonden op New Business Radio en is daarna ook terug te luisteren op het podcastplatform van BNR en alle bekende podcastkanalen. Hiermee bereiken we een mooi publiek, met gemiddeld 20.000 luisteraars per aflevering!

Ben jij of ken jij een inspirerende authentieke leider uit het bedrijfsleven, die van de mogelijkheid gebruik zou willen maken om vanuit thought leadership een gezicht te geven aan zijn of haar organisatie? Neem dan contact op met onze collega Iris Jellema om de mogelijkheden om als gast in de podcast aan te sluiten door te nemen.  

LEES MEER

Seizoen drie van OmniTalks: Specialisten in de gezondheidszorg

In ‘OmniTalks: specialisten in de gezondheidszorg’ spreken onze gezondheidscommunicatie-experts met drie specialisten uit de gezondheidzorg. Wat drijft je om je in te zetten voor de gezondheid van je medemens? En wie zijn ze op het moment dat ze hun doktersjas uitdoen?