Healthcare icon

Healthcare Communicatie

De zorg is in beweging. De pandemie, geopolitieke conflicten en de energiecrisis beïnvloeden ons allemaal. We zien dat bestaande en opkomende trends versnellen, met name op het gebied van gelijkheid en duurzaamheid binnen de gezondheidszorg.

UITDAGINGEN VAN DE HEDENDAAGSE HEALTHCARE LEIDERS

Het mag geen nieuws heten dat de zorg onder druk staat. Er dreigt een tekort aan medicijnen en personeel in de sector, en er is de voortdurende dreiging van een nieuwe pandemie. Hoe zorgen we er toch voor dat zorg ook in de toekomst goed, betaalbaar en toegankelijk blijft? Die vraag houdt leiders in de zorg dagelijks bezig. Wij zijn van mening dat strategische communicatie en employee engagement zorgorganisaties helpt om aan de eisen van de samenleving te voldoen en tegelijkertijd hun positie als betrouwbare organisatie, authentieke leider en een goede werkgever waar te maken.

We verwachten tevens dat de komende jaren meer instellingen (zoals NzA en Zorginstituut Nederland), politici, betalers en journalisten zorginstellingen onder de loep zullen nemen, als het gaat om de manier waarop zij hun rol in de samenleving vervullen. Zeker met nieuwe ontwikkelingen, zoals de geplande herberekening van het Geneesmiddelenvergoedingssysteem (GVS) in Nederland. Hierdoor zullen public affairs en issue preparedness nog belangrijker worden.

HEALTHCARE COMMUNICATIE: ONZE AANPAK

Ons werk wordt gedreven door scherpe strategieën, gedurfde creativiteit en kennis van de lokale regelgeving. Ons team bestaat uit ervaren professionals met expertise in:

  • Disease awareness campagnes
  • Merk- en productlanceringen
  • Public affairs
  • Issues preparedness
  • Programma’s voor medewerkersbetrokkenheid
  • Programma’s voor activering van cultuur en verandering
  • Employer branding campagnes

We werken nauw samen met toonaangevende zorgorganisaties in de branche, waaronder organisaties in de farmaceutische, biotech en medical device industrie en zorgaanbieders.

ONZE PODCAST

LEES MEER

employee-engagement-en-change-icoon-paars-schild

Wil je de reputatie van jouw organisatie binnen de Healthsector verbeteren? Neem contact met ons op over Healthcarecommunicatie.