OmniTalks podcast genomineerd voor European Excellence Award

22 november, 2022

Geweldig nieuws! Onze podcastserie ‘OmniTalks: Healthcare Industry Leaders’ is genomineerd voor een European Excellence Award, we staan in de top 5 in de categorie Digital Publishing.

De podcast-serie, gestart tijdens Covid-19, weerspiegelt een bijzondere tijd voor de zorgsector en vooral uitdagende werkomstandigheden voor zorgprofessionals. In drie verschillende afleveringen spraken we met Marc Kaptein (medisch directeur Pfizer NL), Roel Coutinho (voormalig directeur Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en Jan Anthonie Bruijn (voorzitter Eerste Kamer en arts) over hoe ze omgingen met die uitdagingen en meer. Het doel van onze gesprekken met hen was om de menselijke kant van zorgprofessionals naar voren te brengen. Dit deden we door onze gasten te vragen om drie muziekclips, boekcitaten of persoonlijke items te delen die hen met hun vakgebied verbonden.

Het resultaat: Drie zeer relevante, persoonlijke gesprekken met toonaangevende zorgprofessionals, waarmee in totaal 65.000 luisteraars werden bereikt!

Met deze podcastreeks creëren we een waardevolle synergie tussen klanten uit de politiek, het bedrijfsleven, de wetenschap en de zorg. We zijn erg trots op deze nominatie die belangrijke discussies een podium geeft en ons harde werken erkent.

Heb je het gemist? Hier kun je luisteren naar de verhalen die werden gedeeld. Stay tuned voor ons komende seizoen.

LEES MEER

Seizoen twee van OmniTalks: bestuurders in de gezondheidszorg

In ‘OmniTalks: bestuurders in de zorg’ spreken onze gezondheidscommunicatie-experts drie bestuurders uit de gezondheidzorg. Een sector met uiteenlopende vraagstukken, die mensen die werkzaam zijn in de sector ook persoonlijk raken. Zeker de afgelopen 2 jaar. Wat drijft hen om zich dagelijks in te zetten voor het hoogste goed: onze gezondheid?

Wij vieren vijf 2022 EMEA SABRE Awards!

Op 27 mei werd de 18e EMEA SABRE Awards in Londen gehouden. Met trots kunnen we melden dat Omnicom PR Group 1 SABRE-award en 4 IN2SABRE-awards heeft gewonnen.