Resultaten klantonderzoek 2022: hoe we voortdurend investeren in het zetten van de volgende stap

Bij Omnicom PR Group NL voeren we jaarlijks een onderzoek uit onder onze klanten, waarin we ze vragen hoe ze de samenwerking met onze teams en het geleverde werk ervaren. Deze input van een representatieve groep klanten, naast het dagelijkse contact, helpt ons om onszelf continu te verbeteren en ervoor te zorgen dat we de hoogste kwaliteit en de meeste toegevoegde waarde bieden.

Hoe beoordelen onze klanten onze samenwerking? Wat vinden zij van onze capaciteiten en de kwaliteit van ons werk? En hoe ervaren ze de chemie met het team? Een efficiënte, maar ook fijne samenwerking, is iets waar wij veel waarde aan hechten!

Op basis van de recente resultaten van de 2022-enquête onder meer dan 20 kernklanten, zijn we blij om te vernemen dat onze klanten ons gemiddeld beoordelen met een 8.4 uit 10! Uit dezelfde resultaten blijkt dat dit cijfer de afgelopen drie jaar doorlopend gestegen is. Dit beschouwen wij, zeker gezien de uitdagende COVID-periode, als een enorme teamprestatie.

“Ons team bij Omnicom PR Group maakt feedback niet mooier dan het is. Feedback is professioneel en eerlijk, wat de meeste waarde oplevert.”

Citaat van een klant

Veel dank aan onze klanten die de tijd hebben genomen om de enquête in te vullen en deze belangrijke input te geven. En omdat er altijd ruimte is voor verbetering, stellen onze teams bij constructieve feedback een pragmatisch plan van aanpak op om de verbeterpunten mee te nemen in hun dagelijkse werk.

In lijn met het klantonderzoek, vullen ook onze consultants een intern onderzoek in dat gericht is op samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en de kwaliteit van het werk. Hierdoor kunnen we doorlopend de beste klantteams bouwen en tegelijkertijd rekening houden met de persoonlijke ontwikkelingsdoelstellingen van de individuele consultants. Met een continue stijgende lijn in de afgelopen jaren en een gemiddelde score van 8.3 uit 10, blijven we graag investeren in Omnicom PR Group NL als Best Place to Work.

LEES MEER

Wij vieren vijf 2022 EMEA SABRE Awards!

Op 27 mei werd de 18e EMEA SABRE Awards in Londen gehouden. Met trots kunnen we melden dat Omnicom PR Group 1 SABRE-award en 4 IN2SABRE-awards heeft gewonnen.