Omnicom PR Group NL genomineerd voor drie European Excellence Awards

17 november, 2021

De European Excellence Awards worden omschreven als Europa’s meest toonaangevende PR awards, die de meest opmerkelijke prestaties van communicatieprofessionals in hun vakgebied eren. Als Omnicom PR Group NL zijn we trots om te kunnen delen dat ons werk in 2021 genomineerd is in maar liefst drie categorieën!

Employer Branding & Werving

De wervingscampagne voor onze klant MSD is genomineerd in de categorie ‘Employer Branding & Recruiting’. Voor deze campagne bundelden onze experts op het gebied van Employee Engagement & Change, Social & Digital en Creative Strategy hun krachten om de bekendheid te vergroten van MSD als bedrijf en als aantrekkelijke werkgever, waar mensen impact kunnen maken op de toekomstige wereldwijde gezondheidszorg die ‘alles verandert’. Binnen 3 maanden moesten 450 nieuwe medewerkers worden geworven voor een nieuwe vestiging in Boxmeer. Via de campagne bereikte MSD meer dan 2,6 miljoen mensen en werden 560 sollicitaties gerealiseerd.

Brand Relationship en Film & Video

Ten tweede ondersteunden we samen met FCB (onderdeel van McCann Global) Mastercard bij de lancering van ‘True Name’ in Europa. Voor veel mensen in de LGBTQIA+-gemeenschap is de naam op hun creditcard/debetkaart geen afspiegeling van hun identiteit. Met True Name kunnen mensen hun zelfgekozen naam op hun kaart laten zetten, wat voor velen in de LGBTQIA+-gemeenschap een groot pijnpunt oplost. In samenwerking met LGBTQIA+-organisaties en influencers is True Name in 30 EU-landen gelanceerd met een emotioneel impactvolle marketingcommunicatiecampagne. Deze campagne, ondersteund door onze Media & PR strategen, is genomineerd in de categorie ‘Brand Relationship’ en ‘Film & Video’!

Gefeliciteerd MSD en Mastercard en bedankt voor het samen realiseren van deze geweldige projecten!

LEES MEER

omnicom-pr-group-maar-liefst-vier-keer-genomineerd-voor-sabre-award

Omnicom PR Group grote winnaar Sabre Awards

Afgelopen week ontvingen we geweldig nieuws uit Londen: tijdens de uitreiking van de Sabre Awards werd de nominatie voor onze eerlijke vleesprijscampagne (TAPP) omgezet in een bekroning en de nominatie…