24 uur offline met Fitbit

In ons dagelijkse leven moeten we heel veel van onszelf. We moeten succesvol zijn, aardig worden gevonden op Instagram, een perfecte liefdesrelatie hebben, van alles beleven, een waslijst aan relaties onderhouden en 24/7 aanstaan. We pushen onszelf, continu. Net zo lang tot we de balans verliezen en mentaal en fysiek over de rand kukelen. Maar gelukkig is er Fitbit: degene die -als jij het niet doet- continu op je past. 24 uur lang, fully dedicated. Fitbit geeft je een dieper inzicht in je gezondheid en hoe je die kunt verbeteren. Fitbit is jouw betere ik. Degene die voor balans zorgt & degene die je in balans houdt. 

Die platformgedachte stond centraal bij de lancering van het nieuwste model: Fitbit Versa 2.

Idee was om de ultieme balansdag te organiseren voor een groep die daar het hardste aan toe is: jonge influencers. Net als de meeste millenials staan zij voortdurend ‘aan’ en voelen ze continu de druk van likes, smiles en comments. Hoe mooi zou het zijn om de lijn die hen verbindt met die hectische wereld tijdelijk af te snijden en hen zo terug te brengen bij zichzelf? Met die intentie scheepten 18 influencers in voor een relaxed dagje Texel. Kers op de taart: special guest en host Victoria Koblenko. De uitdaging: 24 uur offline gaan en fysiek en mentaal de balans terugvinden. Standaard om de pols: de nieuwe Versa 2, die alle gezonde activiteiten monitorde en data vertaalde in waardevolle tips voor een gezonde levensstijl. Onder leiding van Victoria werd  een boottocht gemaakt, zeehonden gespot, heerlijk vegan gegeten op schapenboerderij ‘De Waddel’, gefietst over het eiland en tot slot bij ‘Paal 17’ intensief gesupt- en gesurft.

Zo ondervonden influencers aan den lijve wat de impact van de Fitbit Versa 2 is op hun gezondheid. De intense ervaringen tijdens de dag leverden prachtige persoonlijke inzichten op én bijzondere content. Uiteindelijk werd daarmee een grote groep volgers bereikt en de boodschap bevestigd dat de nieuwe Fitbit Versa 2 dé wearable is die bijdraagt aan een uitgebalanceerde levensstijl.

DE RESULTATEN

0
0 miljoen

After movie van 24 uur offline met Fitbit!

mobiel-terugbel-icoon-paars

We vertellen je graag meer.