Communicatie stagiair

Wil jij graag aan de slag voor mooie en bekende merken? Dat kan! Want een (afstudeer) stage bij ons betekent dat je met alle aspecten van het communicatievak te maken zult krijgen en kennis maakt met ons werk en reputatievraagstukken op interessante grotere en kleinere klanten, zowel nationaal als internationaal.

Binnen het team waar je stage loopt krijg je de mogelijkheid om onder begeleiding – maar ook steeds zelfstandiger – mee te werken op diverse en uiteenlopende projecten. Je bent omringd door communicatie- en pr-professionals die je graag meenemen in hun ervaringen op klanten en je de eerste kneepjes van het vak willen leren. We zijn kritisch in onze selectie, want onze stageplekken willen we vooral toekennen aan echte talenten die stevige toekomstambities hebben in de communicatie- en pr-wereld.

DE STAGEPLEK

Tijdens je stageperiode (minimaal 20 weken) zal je kennismaken met ons internationale bureau en meewerken binnen een energiek, informeel en professioneel team. Wij zorgen vanzelfsprekend voor goede begeleiding en de kans om gerichte en waardevolle werkervaring op te doen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om – in het geval van afstuderen – een passende opdracht uit te voeren.

WIJ VRAGEN

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een omgeving die hectisch en veeleisend kan zijn. Je bent van nature gedreven, nieuws- en leergierig en steekt graag de handen uit de mouwen. Vanzelfsprekend heb je een overtuigende interesse in communicatie, media en pr.

WIJ  BIEDEN

Een leerzame, drukke en uitdagende stage bij een internationaal topbureau binnen een energiek, informeel en professioneel team. Wij zorgen voor een goede begeleiding en geven je de kans om gerichte en waardevolle werkervaring op te doen.

JIJ BIEDT

Naast een uitstekende beheersing van het Nederlands (in woord en schrift!) heb je ook een zeer goede geschreven en gesproken kennis van het Engels. Je HBO of universitaire studie is richting media, communicatie, digital, marketing of pr.

JOUW TALENT

Je bent het goedgehumeurde proactieve type en je vindt het een uitdaging om zelfstandig aan de slag te gaan. Je weet rust en overzicht te houden in stressvolle situaties. Je ‘klimt’ makkelijk in de telefoon en bent een soepele gesprekspartner. Je bent accuraat en zorgvuldig, hebt oog voor kwaliteit en durft initiatief te nemen. Je bent wel een beetje een ‘doener en een doorbijter’ en stelt je flexibel op.

DE VOORWAARDEN

Het betreft een stage voor 32 – 40 per week. Je ontvangt een meewerkstagevergoeding (o.b.v. 40 uur p/w) van € 400 bruto per maand. Bij een afstudeeropdracht verwachten we dat je 4 dagen per week beschikbaar bent voor het meewerken in onze teams, maar uiteraard op deadline momenten van je afstuderen is 3 dagen ook zeker bespreekbaar.

DE PROCEDURE

Sluit bovenstaande omschrijving aan bij jouw studie en interesse? Dan maken wij heel graag kennis met jou! Voordat we je voorstellen aan het team, zullen we je uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek om te kijken wat we wij elkaar te bieden hebben. Zo komen we er snel achter of jij je thuis voelt in onze omgeving. Als onderdeel van de procedure zijn we ook benieuwd naar jouw zienswijze met betrekking tot een bepaald communicatievraagstuk.

HEB JE INTERESSE?

Stuur een korte kennismakingsbrief en cv naar [email protected]. Neem voor meer informatie contact op met Charlotte, Head of People & Culture, telefoon: 06 5029 5532.