Fitbit

Hoe ben je zichtbaar op het juiste moment?

DE UITDAGING

Hoe ben je zichtbaar op het juiste moment?

Mensen zijn thuis, werken vanuit huis en zitten uren achter hun laptop. Online zichtbaar zijn als merk is daarom belangrijker dan ooit. Maar hoe doe je dat op de juiste manier?

ONZE STRATEGIE

Fit blijven vanuit huis is een stuk moeilijker dan normaal, maar zeker niet onmogelijk. Het biedt zelfs onverwachte kansen. Want hoe leuk is het om actief te blijven met de kids en samen work-outs te doen?  

Samen met Fitbit (bekend om zijn populaire smartwatches en activity trackers) wilden wij als eerste een dergelijke work-out lanceren. Voor dit initiatief werd personal trainer Ronny van @Ironfitnessnl benaderd. Het idee: samen met zijn dochter inspirerende video’s maken die op IG-Stories konden worden bekeken. De work-outvideo’s demonstreren hoe je met eenvoudige attributen toch fit kunt blijven én laten zien hoe leuk het kan zijn om samen met kids te sporten.

https://www.instagram.com/p/B-MoR9iItPW/

ONZE AANPAK

Via ons uitgebreide netwerk hebben wij de samenwerking met Ronny snel kunnen opzetten. Vervolgens hebben we relevante content geproduceerd, waarbij het enthousiasme, de ervaring en de persoonlijke aanpak van Ronny prachtig samenvielen.


Om nog meer bereik te genereren hebben we de content zowel op het kanaal van Ironfitnessnl als op Fitbits eigen kanaal geplaatst. Ook hebben we de Stories meerdere malen gedeeld en er een winactie aan gekoppeld. Resultaat? Toffe reacties en meer engagement met volgers!

We helpen je graag verder.