Evenementregistratie

Graag nodigen wij u uit voor ons klantevenement, inclusief een paneldiscussie van onze nieuwste whitepaper ‘De toekomst van duurzaamheid voor bedrijven in Nederland: Risico’s en kansen in een nieuwe politieke realiteit en tijden van onzekerheid’.

We zien een wereld in transformatie, waarin verandering de enige constante is. Bij OPRG zijn we vastbesloten om u te begeleiden in deze snel veranderende wereld. Gezien de veranderingen in het Nederlandse politieke landschap vonden wij het van belang om de risico’s en kansen voor duurzame bedrijven in Nederland in kaart te brengen. Wij hebben politici en vooraanstaande experts geïnterviewd op het gebied van sociaaleconomische transformaties, financiën, duurzaam ondernemen en klimaat om de status van duurzaam ondernemen weer te geven.

Op 3 mei tussen 15:00 en 17:00 uur op ons kantoor in Amstelveen, presenteren en bespreken we de belangrijkste inzichten en hoe deze van invloed zijn op reputatiemanagement en public affairs voor bedrijven en merken in Nederland. Dit evenement wordt in het Engels gehouden.

Gastsprekers zijn onder meer:
  • Andre Nijhof, Professor Sustainable Business & Stewardship Nyenrode Business University
  • Solange Rouschop, Chief Sustainability Officer ABN AMRO

  • Geïnteresseerd? Registreer dan hieronder.
    Uw persoonlijke gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor het OPRG Sustainable Business team en zullen worden gebruikt om u follow-up communicatie toe te sturen met betrekking tot het evenement.


      Toestemming